New season - new gadgets

DIY: Rå kobberlampe

BB

Jeg har længe ledt efter en fed og stilet skrivebordslampe, men har ikke rigtigt kunne finde den helt rigtige. Enten var de lidt for standart kedelige eller lidt for ”fine” i designet til min smag. Den, jeg ønskede mig, skulle have lidt mere spræl og kant til vores meget hvide skrivebordsarrangement på kontoret. Jeg faldt for en superfin hjemmelavet kobberrørslampe, som @kreavilla engang postede en blog omkring, og besluttede mig for at lave en lignende. Den havde et råt og stilet udtryk, samtidig med at jeg er totalt vild med kobber!

Jeg tog hjem til Skagen på arbejdsweekend, for der bor min far, og er der nogen, der har grejerne i orden, så er det ham! Lamperne (for der blev to!) er lavet ud af oversavede kobberrør fra den lokale vvs’er, som jeg limede sammen. Dertil en tung træplade som fod i noget ædeltræ, jeg havde stående fra min sløjdtid på seminariet. Syntes resultatet blev ret godt, så derfor lavede jeg en ekstra til den anden ende af bordet.

Kreavilla har lavet en ret god step-by-step beskrivelse her: http://kreavilla.com/kobberlampe-diy/

Jeg har brugt nogle lidt andre mål (min er større), og så kastede jeg mig ikke ud i at støbe. Jeg købte en sort fatning, for synes det sorte er ret lækkert til kobberet. Den var ikke svær at lave, og kan varmt anbefale det som et lille påskeprojekt. God fornøjelse 😉

IMG_2038IMG_2094

IMG_1999

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New season - new gadgets