New season - new gadgets

New season – new gadgets

IMG_1969

Jeg må indrømme, at jeg de sidste tre måneder har følt mig en smule handikappet og afskåret fra den digitale verden, for i december valgte min gamle pc’er at stå af endeligt. Jeg fik i november måned fast ansættelse på den dejligste skole i Nordvest, og herigennem har jeg nu fået denne lækre Macbook – lige hvad jeg ønskede mig! Den er så skøn at arbejde med, og elsker at sidde og skrive i vindueskarmen herhjemme i min lejlighed, hvor jeg samtidig kan følge med i livet ude på gaden. Nu er jeg efterhånden også faldet godt på plads i mit nye arbejdsliv, så nu skal der blogges!

Vi har fået nyt liv i lejligheden på Amager i form af denne plante, som hedder en Kalanchoë. For ja, jeg er hoppet totalt med på den grønne bølge og skal også snart finde tid til at komme i Søstrene Grenes og se, om der skulle være nogle af deres lækre rå potter tilbage. Planten her er oprindeligt fra Madagaskar og skulle være let at holde liv i – en nødvendighed for mig, for jeg er ikke den bedste til den slags. Tænker somme tider på, hvor taknemmelige planter egentlig er: lys, jord og vand – så kan de leve og gro. Det kunne vi sgu lære lidt af!

Jeg har i vinterens løb fået nyt objektiv til mit kamera, som jeg har leget lidt med og efterhånden lært at kende. Synes egentlig det tager nogle ret lækre billeder.

Har tidligere blogget på wordpress.com, men synes egentlig, at jeg hører mere til her på bloggers delight. Det håber jeg, at I derude er enige med mig i, og glæder mig til mange nye og spændende indslag, som forhåbentlig vil kunne inspirere og underholde. Enjoy 🙂

IMG_1824 IMG_1815

IMG_0001

(Mit Canon kamera står på en hylde i kontoret. Marmoræsken er fra Søstrene Grenes og bruges til andet kameranips.)

2

  • Christina Elisabeth

    Hvor er det bare en fin marmoræske! Er det længe siden, at du har købt den? 🙂

    kh http://christinaelisabeth.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • cphpassions

      Tak Christina 😀 Ja, det er ved at være et halvt års tid siden, jeg købte den. Men de har dem i Søstrene Grenes i en grøn marmor udgave lige for tiden. Den er også ret lækker 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New season - new gadgets