DIY: Rå kobberlampe

En udfordring til mig selv: Jordskokker!

IMG_2035

Hver dag på vej hjem fra arbejde går jeg forbi en lille grønthandler, der ligger på hjørnet af vores gade. Jeg er ikke vandt til den type forretning fra Nordjylland, men de har alt muligt spændende, som man ikke lige finder i supermarkedet. Derfor har jeg besluttet mig for at give mig selv en lille udfordring: at prøve alle de grøntsager, jeg ikke kender til eller har prøvet at bruge før. I søndags startede jeg så min ”challenge” og faldt over de her jordskokker, som jeg syntes var ret smukke at se på. Dem måtte jeg kunne lave noget ud af! Jeg har før smagt jordskokkesuppe på restaurant, så derfor blev min ret: jordskokkesuppe med kalkunbacon og hvidløgsflute – og, hvis jeg selv skulle sige det, blev den ret lækkert!

Her er et link til den opskrift, jeg brugte: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25140

Jeg lavede en dobbeltportion, så jeg havde til flere dage – skøøønt, når man kommer sent hjem fra arbejde! Hvad mon næste udfordring skal være…?

IMG_2078 IMG_2030

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY: Rå kobberlampe